It felt like drowning.

Har nu kommit hem från Felicia, blev då att jag sov hos henne för att Oliver skulle ut på fest och kanske inte ens skulle komma hem ;P Vi satt och pratade med en massa folk på skype hade lite allsång och så, riktigt kul faktiskt fast tror inte dom andra tyckte de ;] Sen kanske vid halv 4 eller 4 någon gång så hör vi hur någon är och bankar och rycker i handtaget, så då går vi ner (för vi vet att de var Oliver) och öppnar det första man får är ett stort brett leende sen nästa steg då han ska gå in så kan han knappt gå.. ;S Felicia frågar om han ville ha hjälp, men de ville han inte, då skulle han gå in i köket sen hör man bara en duns så då har han snubblat, tror nog han behövde lite hjälp eller vad säger du Felle? ;)
Sen på morgonen så hade man nästan ingen röst av all allsång på kvällen och man vaknar av att Oliver dunkar hög musik i hans rum, han kan tydligen inte bli bakis.. lyckost :]
Kommer lägga in två filmer från när jag och Felicia står och bakar kladdkaka sen även en på när Felicia gör en frontflip ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0