One thing that I always will always know is myself

Även om dom trycker ner dig så stå med rak rygg och var stolt för den du är! stå för den du är! var inte någon annan än dig själv, annars är det bara du som mår dåligt av det.
Vad du än gör så gråt inte framför deras ögon för då vet dom att dom ha lyckats bryta ner dina murar som du tappert har byggt upp efter ditt senaste nerbrytning, låt dom inte få säga saker till dig som du inte själv vill bli kallad stå upp för dig själv och säg emot även om dom kan vara äldre, starkare och fler bara du inte viker ner dig själv och tar emot kränkningen, om du inte säger emot så vet dom att dom kan fortsätta säga så till dig och då kommer dom fortsätta tills du bryter ihop.
Va stolt över dig själv även hur du ser ut! för de är så du är! ingen kan någonsin ändra på hur du är och du ska aldrig ändra dig som person för någon annan. Titta dig i spegeln och säg till dig själv att du är stolt över sig själv över hur du ser ut, över hur du är som person och att du vågar stå upp för dig själv då kommer du växa som person och du kommer bli starkare i dig själv och våga lita på dig själv, samla mod till att våga vara dig själv! Du kan övervinna din rädsla bara om du verkligen vill! låt ingen lägga sin ilska över dig! skaka av den genom att säga emot den person som sa det till dig och låt den inte säga så till dig någonsin igen!
.
Det som jag ville ha sagt med den här texten är att man ska våga vara sig själv, inte ta skit från andra som vill lägga sin ilska på någon annan än sig själv och att man ska våga vara stolt och stå upp för sig själv hur man än är eller hur man ser ut!

Day_24__flying_fuck_by_temporarilygrape-d31150a_large
Tumblr_le2ykipwu61qeukq8o1_500_large
De är vad jag pratar om!

Kommentarer
Postat av: emma

santsant..bra skrivet:)!

2011-01-07 @ 14:55:00
URL: http://emmaforsluund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0